Maksutavat Maksutavat

Tilaaminen ja toimitusehto

Saapuneet tilaukset pyrimme käsittelemään 24 tunnin aikana (arkipäivinä).Toimitusaika tuotteilla on pääsääntöisesti 1-8 vuorokautta. Mikäli tuote joudutaan tilaamaan tehtaalta, toimitusaika ilmoitetaan asiakkaalle erikseen. Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti kertatoimituksena eli mikäli jokin tilauksen tuote ei ole heti saatavilla, lähetämme kaikki tuotteet vasta, kun puuttuva tuote on mahdollista lähettää. Mikäli toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä välittömästi puhelimitse tai sähköpostitse ja kerromme arvioidun toimitusajan. Mikäli tilattu tuote ei saavu perille, tulee ottaa välittömästi yhteys myyjään.

Tavarat toimitetaan postitse tai rahtina. Toimituskulut määräytyvät seuraavasti: Kilojen mukaan. Mikäli tilausmäärät ovat suurempia, otamme yhteyttä asiakkaaseen. Tavaran toimitusaika ja -paikka sovitaan asiakkaan kanssa erikseen puhelimitse tai sähköpostilla. Pienet tilaukset lähimpään Matkahuoltoon tai Postiin

Asiakkaan on huolehdittava siitä, että joku on vastaanottamassa tuotteita. Vastaanottajan tulee tarkistaa ja kuitata toimitus. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta annetusta numerosta klo 8-16 välisenä aikana, emme ole velvoitettuja toimittamaan tavaraa. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, palautuvat tavarat tukkuliikkeeseen, jolloin aiheutuneet kulut veloitetaan asiakkaalta. Tällöin kauppasumma palautetaan asiakkaalle. Toimituksen mukana seuraa rahtikirja/lähete, joka tulee säilyttää.

Asiakkaan tulee osoittaa kuljettajalle asianmukainen paikka tuotteen purkuun. Asiakas vastaa olosuhteista purkupaikalla ja sille johtavalla väylällä. Tarvittaessa asiakkaan tulee ilmoittaa vaihtoehtoinen paikka tuotteiden purkuun, mikäli olosuhteet (esim. kelirikko) kuljettajan mielestä ovat huonot.

Mikäli tuotetta varastoidaan asiakkaan luona ulkona ennen asennusta, on paketti tarkastettava repeytymien varalta ja suojattava säältä. Pahvilaatikoissa toimitettavat tuotteet on varastoitava kuivissa tiloissa.

Kuljetusyhtiön kautta toimitettavat tuotteet kuuluvat kuljetusyhtiön kuljetusvakuutuksen piiriin. Tuote tulee tarkastaa vastaanoton yhteydessä ja tehdä vauriosta merkintä rahtikirjaan, jotta kuljetusvakuutus astuu voimaan.

Maksuehto ja hinnat

Huomio!

Tuotteiden suuren määrän vuoksi hinnaston päivityksiä joudutaan suorittamaan joskus jopa jälkikäteen ,näissä tapauksissa ollaan yhteydessä aina asiakkaaseen ennen tuotteen toimitusta


Maksu tapahtuu tilisiirtona, verkkomaksuna tai laskulla. Kun rahasuoritus näkyy tilillämme, toimitetaan tavarat.

Verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Myynti tapahtuu tilaushetken hintojen mukaan, eikä sen jälkeisiä tarjouksia voi soveltaa koskemaan aiemmin tehtyä tilausta.

Tuotteen palautus

Tuotteet saa palauttaa ilman erityistä syytä. Osalla tuotteista on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa tuotteen vastaanottopäivästä. Edellytämme palautettavan tuotteen olevan virheetön ja täydellisesti jälleenmyyntikelpoinen. Erikoistilauksesta valmistettuja tai asiakasta varten räätälöityjä tuotteita emme ota palautuksena vastaan. Palautusoikeus ei koske käytettyjä ja kertaalleen asennettuja tuotteita.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, otathan ystävällisesti ensin yhteyttä meihin, niin annamme ohjeet tuotteen palauttamiseksi. Hyväksyttyjen palautusten kauppasummat maksetaan asiakkaan tilille 30 päivän kuluessa siitä, kun myyjä on saanut tuotteen takaisin. Palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, mikäli se voidaan suorittaa tavanomaisesti postitse. Suurempien tavaramäärien ollessa kyseessä asiakas vastaa palautuskustannuksista. Rahtina kuljettavien tuotteiden osalta palautuskustannuksista vastaa asiakas (kuluttajasuojalaki 6:17§).

Tuotteen virhe

Mikäli tuotteessa ilmenee virheitä, ota viipymättä yhteyttä meihin, jotta voimme sopia tuotteen korjaamisesta, korvaamisesta tai palauttamisesta mahdollisimman pian. Viimeistään kuitenkin kahden kuukauden kuluessa virheen havaitsemisesta. Ennen rahtikirjan/lähetteen allekirjoittamista siihen on merkittävä mahdollisimman selkeästi havaittu virhe. Ilman mitään merkintää rahtikirjassa/lähetteessä vastuu sellaisista virheistä, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, jää asiakkaalle. Jos tuotteissa on virheitä, vastaa korjaus- tai palautuskustannuksista tavarantoimittaja.

soluarinat.fi verkkokauppa ei vastaa tuotteiden väärästä tai virheellisestä asennuksesta, käytöstä tai virheellisen käytön aiheuttamista vahingoista.

Takuu

soluarinat.fi verkkokaupan tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu, joka alkaa laskussa/ kuitissa olevasta päiväyksestä. Mikäli havaitset ongelmia toimittamissamme tuotteissa, autamme sinua saamaan yhteyden tuotteen valmistajaan ja varmistamme omalta osaltamme asian moitteettoman hoidon. Takuunantaja vastaa tuotteen virheettömyydestä, toiminnasta ja muista sille asetetuista laadullisista kriteereistä. Tuotetiedoissa on kerrottu tuotteen mahdollinen takuuaika. Takuutodistus tulee säilyttää koko takuuajan.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla,
Solu Tuotteet / Valliluoto Marko

toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Collector

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Collector yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

  • Soluarinat.fi /Cellfiregrates.com / Cellroster.se
Lisätty ostoskoriin